MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem...
fot. materiały prasowe restauracji Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Marcin Przybysz o kuchni wielkopostnej

Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem na podjęcie kulinarnych wyzwań. Warto więc zmobilizować się i świadomie ograniczyć spożycie mięsa. Jeśli nie dla duszy, to dla ciała - dodaje.

Zobacz również

Zamiast na wakacje pojedzie na igrzyska! Dodatkowa kwalifikacja w żeglarstwie

Zamiast na wakacje pojedzie na igrzyska! Dodatkowa kwalifikacja w żeglarstwie

Błękitni Ropczyce zachowali matematyczne szanse na utrzymanie

Błękitni Ropczyce zachowali matematyczne szanse na utrzymanie

Polecamy

Polska na dnie rankingu czystości kąpielisk! Alarmujące wyniki raportu UE

Polska na dnie rankingu czystości kąpielisk! Alarmujące wyniki raportu UE

Czy nauczyciele pracują w piątek po Bożym Ciele? Wyjaśniamy

Czy nauczyciele pracują w piątek po Bożym Ciele? Wyjaśniamy

Zdobądź wejściówkę na koncert i spotkanie z Dawidem Podsiadło. Pomóż dzieciom!

Zdobądź wejściówkę na koncert i spotkanie z Dawidem Podsiadło. Pomóż dzieciom!