MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Por najlepiej sparzyć, by był miękki i miał mniej ostry...
fot. Katarzyna Puczyńska

Smakowita sałatka z rzodkiewki i jajka. Lekka, zdrowa i szybka do zrobienia. Wyborny przepis na śniadanie lub przystawkę

Sałatka z rzodkiewki i jajek. Krok 3

Por najlepiej sparzyć, by był miękki i miał mniej ostry smak. W tym celu najpierw go umyj, odetnij końce i zdejmij pierwsze, grube warstwy. Następnie posiekaj go na plastry, przełóż do garnka i zalej wrzącą wodą. Po 5 minutach odcedź i dodaj do sałatki.

Zobacz również

Kto wygra bitwę o Kraków? Już 14 tysięcy wniosków

Kto wygra bitwę o Kraków? Już 14 tysięcy wniosków

"Witajcie wakacje"! Spotkajmy się w Auchan Gdańsk, ul. Szczęśliwa 3

NASZA AKCJA
"Witajcie wakacje"! Spotkajmy się w Auchan Gdańsk, ul. Szczęśliwa 3

Polecamy

Rachunki za śmieci w Głogowie pójdą w górę. Podwyżki od sierpnia

Rachunki za śmieci w Głogowie pójdą w górę. Podwyżki od sierpnia

Jak ukryć masywne uda? Poznaj praktyczne triki i zobacz przykładowe stylizacje

O TYM SIĘ MÓWI
Jak ukryć masywne uda? Poznaj praktyczne triki i zobacz przykładowe stylizacje

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami