Smak na medal. Wybieramy najlepsze lokale i kucharzy
Kacper Chudzik
Dobiegł końca Tygodnika Głogowskiego „Smak na medal". Na łamach gazety prezentowaliśmy lokalne restauracje oraz zdolnych kucharzy. Nasi czytelnicy wybierali najlepszych z nich.
GŁOSOWANIE ZAKOŃCZONE
Najwięcej głosów zdobyła Pierogarnia „Bar u Joli".
Co mamy dla najlepszych lokali i kucharzy? Laureaci naszego plebiscytu zostaną zaprezentowani w obszernych artykułach na łamach „Tygodnika Głogowskiego” oraz „Gazety Wrocławskiej”. Otrzymają też dyplomy „Smaki na Medal”.
Wyniki oraz instrukcje głosowania
Wideo
Maksym Chłań: Awans przyjdzie jeśli będziemy skoncentrowani
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!