MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

Poważny wypadek! W zderzeniu motocykla ze skuterem jedna osoba w ciężkim stanie

NOWE
Poważny wypadek! W zderzeniu motocykla ze skuterem jedna osoba w ciężkim stanie

Pokażmy Polsce, że kobiety z Lubelszczyzny są najpiękniejsze!

NOWE
Pokażmy Polsce, że kobiety z Lubelszczyzny są najpiękniejsze!

Polecamy

Nadchodzi burza? Ten prosty trik pomoże ci określić odległość do ulewy

Nadchodzi burza? Ten prosty trik pomoże ci określić odległość do ulewy

Polacy nie chcą likwidacji ocen zachowania

Polacy nie chcą likwidacji ocen zachowania

Rozkopali Jagiellońską na głogowskim Piastowie. Są utrudnienia dla mieszkańców

Rozkopali Jagiellońską na głogowskim Piastowie. Są utrudnienia dla mieszkańców