MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

W Katowicach będzie aż 17 kurtyn wodnych. Stoją już cztery.

NOWE
W Katowicach będzie aż 17 kurtyn wodnych. Stoją już cztery.

Mateusz Konefał: - Warta nie spadła z hukiem, zadecydowały o tym detale

NOWE
Mateusz Konefał: - Warta nie spadła z hukiem, zadecydowały o tym detale

Polecamy

Jedziesz na wakacje? Nowy komunikat Ministerstwa Cyfryzacji dotyczy także ciebie

Jedziesz na wakacje? Nowy komunikat Ministerstwa Cyfryzacji dotyczy także ciebie

Uwaga! Rusza remont ul. Jagiellońskiej. Będą zmiany w organizacji w ruchu. Mapa

Uwaga! Rusza remont ul. Jagiellońskiej. Będą zmiany w organizacji w ruchu. Mapa

Uczniowie i studenci mogą więcej dorobić do renty rodzinnej. Ile?

Uczniowie i studenci mogą więcej dorobić do renty rodzinnej. Ile?