Gdzie zjeść dobrą, smażoną rybę niedaleko Głogowa? Polecamy jedno z takich sprawdzonych przez wielu klientów miejsc, czyli smażalnię „Pod Sandaczem" w Radzyniu, ul. Sławska 19. To zaledwie pół godziny jazdy z Głogowa.
Obiekt jest doskonale widoczny, ponieważ stoi w centrum wsi przy głównej drodze.
Lista przygotowywanych ryb pod „Pod Sandaczem” jest spora.
W menu każdy znajdzie coś dla siebie, bo propozycja jest atrakcyjna.
- Oczywiście zapraszamy na sandacza, ale polecam także pstrąga, dorsza, miętusa i wiele innych. Do tego mamy też zupy rybne – zachęca właścicielka Elżbieta Bałkowska.
Smażalnia „Pod Sandaczem” ma też ryby wędzone, a także inne dania, mięsne i jarskie.
Smażalnia czynna jest codziennie przez cały rok, do godz. 21.
Rybkę można zjeść na miejscu jak i na wynos.
Najlepsze atrakcje Krakowa
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?