Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Znowu to zrobili! Bayer podtrzymał serię po golu w 97 minucie

Znowu to zrobili! Bayer podtrzymał serię po golu w 97 minucie

Półmetek ZSP nr 1 (TPS) w Piotrkowie ZDJĘCIA

Półmetek ZSP nr 1 (TPS) w Piotrkowie ZDJĘCIA

Polecamy

Jak kochają się Polacy? Uwaga... Możesz się zdziwić!

Jak kochają się Polacy? Uwaga... Możesz się zdziwić!

Dzięki policyjnej międzynarodowej współpracy odnaleziono zaginionego Kacpra z Głogowa

Dzięki policyjnej międzynarodowej współpracy odnaleziono zaginionego Kacpra z Głogowa

Ma 78 lat i pokazała się bez stanika i bluzki! Fani diwy zachwyceni

Ma 78 lat i pokazała się bez stanika i bluzki! Fani diwy zachwyceni