Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowe ciasto arbuz. Smakuje i wygląda obłędnie, a zrobisz je bez trudu. Polecamy przepis na ciasto z kremem i galaretką z arbuza

Ciasto arbuz - Krok 1.

Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go najpierw rozmroź i dokładnie odciśnij z nadmiaru wody za pomocą papierowego ręcznika. Możesz go także chwilę poddusić na patelni, by woda odparowała. Świeże liście szpinaku wystarczy zmiksować.

Zobacz również

Alarm przed siedzibą ABW. Znaleziono podejrzany przedmiot

Alarm przed siedzibą ABW. Znaleziono podejrzany przedmiot

Ogólnopolski Turniej Tańca Towarzyskiego O Złote Jabłko. Była rywalizacja [ZDJĘCIA]

Ogólnopolski Turniej Tańca Towarzyskiego O Złote Jabłko. Była rywalizacja [ZDJĘCIA]

Polecamy

Brutalne pobicie na boisku. Policja z Głogowa zatrzymała trzech pijanych agresorów

Brutalne pobicie na boisku. Policja z Głogowa zatrzymała trzech pijanych agresorów

Zaglądamy Polakom do talerzy. Co jedzą na śniadanie? Odpowiedź zaskakuje

Zaglądamy Polakom do talerzy. Co jedzą na śniadanie? Odpowiedź zaskakuje

Wody ubywa, problem rośnie. Dlaczego uwielbiane jezioro zanika?

Wody ubywa, problem rośnie. Dlaczego uwielbiane jezioro zanika?